Vi søger ny kiropraktor

Vi tager hånd om dit helbred

Vi søger ny kiropraktor

Kunne du tænke dig at være en del af en klinik i sund udvikling?

Hos Kiropraktor Skanderborg har vi over en længere periode, haft stor tilgang af nye patienter. Derfor sørger vi yderligere en super dygtig kiropraktor til klinikken.

Arbejdstiden er som udgangspunkt fuldtid, men ikke et krav, så har du andre ønsker for at få dit privatliv og arbejdsliv til at hænge sammen, vil vi gerne være med til en model der passer dig og din familie.

Kiropraktor Skanderborg er en veletableret klinik, med patienterne i fokus. Klinikken blev overtaget af Lise Schou i 2018 og drives i dag sammen med klinikkens tidligere ejer Jimmi Midtgaard, samt vores to dygtige sekretærer. Vi ligger i Skanderborg Sundhedshus, hvor vi har et særdeles godt tværfagligt samarbejde. Skanderborg er en dejlig by i en god udvikling, og det samme er vores klinik.

Hvis du på sigt går med et ønske om at købe dig ind i en klinik, kan dette også komme på tale.

Jeg håber at have vækket din interesse for at høre mere om Kiropraktor Skanderborg, og om hvilke gode ansættelsesforhold vi kan tilbyde dig. Send gerne din ansøgning til lise@kiropraktor-skanderborg.dk. Du er også velkommen til at kontakte mig på mobil 20766633, hvis du har nogle spørgsmål. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Lise Schou, klinikejer.