Stillingsopslag Kiropraktor

Vi tager hånd om dit helbred

Kiropraktor Skanderborg søger:

Igennem den seneste tid har Kiropraktor Skanderborg haft en dejlig stor patienttilgang. For at kunne imødekomme denne efterspørgsel og samtidig udføre den gode behandling som klinikken er kendt for, søger vi yderligere en dygtig kiropraktor.

Vi søger en faglig velfunderet kiropraktor med stor empati og god energi, som har lyst til at indgå i vores lille team af to kiropraktorer og en sekretær. Stillingen er på ca 30 timer om ugen, men timeantallet kan tilpasse efter behov, og der er mulighed for at have indflydelse på egne arbejdsopgaver. 

Som klinik lægger vi stor vægt på faglig og personlig udvikling. Du har derfor gode og fordelagtige muligheder for videreuddannelse hos os. Det er en klinik med gode sociale relationer, og et godt arbejdsklima.  

Klinikken ligger i Skanderborg Sundhedshus centralt i Skanderborg. Kun fem minutters kørsel fra motorvejen og 15 minutters gang fra Skanderborg station. Huset hører under Regionshospitalet Horsens og indeholder lægeklinikker, speciallæger, tandlæge, fysioterapeutklinik, røntgenklinik, jordmoderklinik og mange kommunale tilbud, som ikke kun giver et utroligt dejligt tværfagligt miljø med masser af mulighed for faglig sparring, hvilket giver et stort potentiale for fremtidig udvikling af klinikken, og den del vil vi gerne inddrage vores fremtidig kollega i.

Jeg håber, at du har lyst til at komme, og høre mere om jobbet og se vores klinik.

Løn og ansættelsesforhold aftales individuelt.

Tiltrædelse snarest.

Ansøgning og spørgsmål sendes til:

Lise Schou

Telefon 8651 0155